Velg en side

Moderne film og foto for bedrifter

Jeg er en fotograf / videograf bosatt i Indre Østfold. Jeg spesialiserer meg hovedsakelig på bedrifter og promoteringsvideoer rettet mot bedriftsmarkedet. Mitt fokus er å hjelpe bedrifter med å markedsføre seg selv og deres produkter eller tjenester gjennom engasjerende visuelle medier. Jeg har en lidenskap for å skape unike og kreative bilder/ videoer som fanger essensen av en bedrift og hva den står for. Med mine snart 10 år i faget kan jeg hjelpe bedrifter å nå ut til et bredt publikum og oppnå deres markedsføringsmål. Kontakt meg gjerne hvis du er interessert i å samarbeide!

Kunder

Visste du at jeg ikke sitter på kontor helt alene?

For noen år siden ble jeg med i et kontorfellesskap med bedrifter som: Dalsgren Designbyrå, Interiørarkitekt Hilde Zezanski, og Digital assist som gjør nettsider og koding.

Det fine med dette er at vi utfyller hverandre med tjenestene vi leverer. Så har du for eksempel ønske om å få hjelp med logo og profil samtidig med nye bilder, så er det ikke mer en noen meter unna hverandre. Denne muligheten gjør at vi kan på tvers av bedrifter hjelpe kundene våres med å få det beste resultatet uten at det tar for mye tid. På denne måten sparer du tid og penger. Det er vi stolte av!

Kontor

Askimveien 932
1811 Askim
2 etg.

Tjenester

Reklame & Livsstil
Bedrift & Næringsfotografering fotografering
Bryllupsfotografering
Produktbilder
Ansatt Portretter
Eiendom og fasade
Drone video og bilder
Filmproduksjon

Kontakt

94972225

post@jonasingstad.no