+47 94972225 post@jonasingstad.no

MUSIKK

Alle hører på musikk i dag. Det er en stor del av hva vi er og hvem vi er.
Men tenker du som artist at historien du synger/forteller om ikke helt når frem? Det å høre er vel så fint det, men når du legger på et ekstra lag med film over lyden så kommer musikken virkelig til live. Har du en låt du ønsker å investere med en musikkvideo? Ta kontakt for en uforpliktende kaffekopp, så kan vi snakke om alt fra ide til markedsføringsmetoder. Jeg hjelper deg gjerne!

REKLAME

Reklamevideo kan være så mangt. Husk det viktigste med reklame er å få ut et budskap. Hvilket alternativ er vel mere relevant enn å bruke film som virkemiddel. Når vi alle kan si vi er til en viss grad avhengig av mobilen eller sosiale medier. Vi har aldri konsumert så mye levende bilder som vi gjør i dag. Film har kommet for å bli.
Har du en historie du vil fortelle dine kunder? Eller kanskje du har et revolusjonerende produkt som trenger sin egen film? Bruksmulighetene med en profosjonell laget film er mange, og det er kun kreativiteten som setter grenser. Ta kontakt for en helt uforpliktet samtale. Du er hjertelig velkommen på en kopp kaffe hvis du drikker det. La meg hjelpe deg så finner vi på noe gøy, for det å lage film er virkelig en artig opplevelse for deg som kunde og ikke minst meg som produsent.