Velg en side
Reklamevideo for Toyota ramstad bil trengte en lokal reklamevideo for den nye bilen RAV 4

REKLAMEVIDEO

Reklamevideo kan være så mangt. Husk det viktigste med reklame er å få ut et budskap. Hvilket alternativ er vel mere relevant enn å bruke film som virkemiddel. Når vi alle kan si vi er til en viss grad avhengig av mobilen eller sosiale medier. Vi har aldri konsumert så mye levende bilder som vi gjør i dag. Film har kommet for å bli.
Har du en historie du vil fortelle dine kunder? Eller kanskje du har et revolusjonerende produkt som trenger sin egen film? Bruksmulighetene med en profosjonell laget film er mange, og det er kun kreativiteten som setter grenser. Ta kontakt for en helt uforpliktet samtale. Du er hjertelig velkommen på en kopp kaffe hvis du drikker det. La meg hjelpe deg så finner vi på noe gøy, for det å lage film er virkelig en artig opplevelse for deg som kunde og ikke minst meg som produsent.

Dalsgren designbyrå

Dalsgren er et kreativt designbyrå. Dette måtte vises i filmen som jeg har fått æren av å lage. Med fokus på farger, design og inspirasjon har vi skapt levende bilder som symboliserer nettopp dette, samt den viktige jobben de gjør for sine kunder.

Dynatec

Dynatec er en hjørnestein bedrift her i Askim. Jeg er stolt og ydmyk av å få lov å levere bilder og film til denne unike bedriften. Videoen som blir vist her har vi laget en showcase på en av kundene dems der de har levert ulike maskiner.

Online accounting

Online accounting er et regnskapsbyrå med skybaserte tjenester og kunden i fokus. I denne videoen ville vi prøve å lage noe som kunne oppfattes humoristisk. Møt regnskapsføreren som ikke ønsker å følge med i tiden. Dette er motsetningen til Online accounting.

Østfoldbadet midt i Askim

Det å få lov å hjelpe Norges beste badeland med materiell som skal være med å fronte bedriften er en kjempe artig oppgave. Her ønsket jeg å bruke moderne klippe metoder og effekter som viser det nye tilbudet de kjører. Utrolig gøy å få lov å jobbe med dem.

Askim & Spydeberg sparebank

Askim & Spydeberg sparebank er den banken som gir mest tilbake til lokalsamfunnet der jeg bor.
2021 tok de valget med å endre profil og logo, der kollegaene mine har laget nettopp dette, mens jeg fikk oppgaven å lage en promoteringsvideo som viser symbolene i logoen og hvem de er samt hva de står for. Dette var virkelig en spennende og artig oppgave!

Brænds Økonomi

Askim & Spydeberg sparebank er den banken som gir mest tilbake til lokalsamfunnet der jeg bor.
2021 tok de valget med å endre profil og logo, der kollegaene mine har laget nettopp dette, mens jeg fikk oppgaven å lage en promoteringsvideo som viser symbolene i logoen og hvem de er samt hva de står for. Dette var virkelig en spennende og artig oppgave!

Family Spors Club Askim

Mangler du motivasjon for å komme i gang med trening? Da har jeg fått æren av å lage en serie med motiverende filmer. Rask klipping og pumpende musikk er faktoren som får folk opp fra sofaen.

MUSIKK

Alle hører på musikk i dag. Det er en stor del av hva vi er og hvem vi er.
Men tenker du som artist at historien du synger/forteller om ikke helt når frem? Det å høre er vel så fint det, men når du legger på et ekstra lag med film over lyden så kommer musikken virkelig til live. Har du en låt du ønsker å investere med en musikkvideo? Ta kontakt for en uforpliktende kaffekopp, så kan vi snakke om alt fra ide til markedsføringsmetoder. Jeg hjelper deg gjerne!

Filmproduksjon for Kim Lunde eller KinGerorg

Stone Heart - Tusen Lamper

Det lokalet Askim bandet har jeg vært så heldig å jobbe mye med. Med fire gale gutter og en morsom ide har vi klart å skapt denne låten sin musikkvideo. Det er bare å forbedre seg på at disse gutta kommer mer på en skjerm nær deg.

Stone Heart - Logg deg på

Med mange som finner kjærligheten på nett er det alltid noen som gleder seg til at hun eller han logger seg på. Jeg var så heldig å få lage musikkvideo til denne låten. Her var tema «transportering» via røde dører. Der vi reiste litt rundt for å filme gutta som prøver å finne scenen.

Høyt der oppe - Indre Østfold kommune

Det er noe spesielt med en julelåt som forteller en historie. Endelig fikk jeg muligheten med å skape denne historien med kommunen. Når låta blir så rørende og sterk er det ekstra viktig å levere. Lokasjonene er rundt om i kommunen selvsagt med flinke skuespillere. Takk for tilliten!

Livestream med Ingrid Bjørnov & Trygve Skaug

Dagsverk for Down er en stiftelse som arbeider for å bedre villkårene for personer med Down syndrom, fortrinnsvis i Norge. I tillegg til å være et supplement til øvrige stiftelser med liknende formål, er tanken å fungere som en gave-stiftelse, med minimal administrasjon. Innsamlede midler øremerkes formål og organisasjoner som kommer mennesker med Down syndrom til gode, og som bidrar til synliggjøring og inkludering.

Dagsverk for Down ble startet som en årlig aksjon av Ingrid Bjørnov i 2015. Idéen var å få folk med på en humørfylt dugnad på Verdensdagen for Down syndrom, 21. mars. Den oppstod via et håndskrevet ark i sosiale medier og et løfte om å gi sitt dagshonorar til innsamlingen. Målet var på sikt å få samlet inn én million kroner til et digitalt kunnskapssenter, i regi av Norsk Nettverk for Down Syndrom (NNDS).

Få uforpliktende tilbud idag

Kontor

Askimveien 932
1811 Askim
2 etg.

Tjenester

Reklame & Livsstil
Bedrift & Næringsfotografering fotografering
Bryllupsfotografering
Produktbilder
Ansatt Portretter
Eiendom og fasade
Drone video og bilder
Filmproduksjon

Kontakt

94972225

post@jonasingstad.no