Jonas Ingstad AS

Film & foto for bedrifter

Familie ler i skogen

La meg hjelpe din bedrift med å vise seg frem på den beste måten. Enten om du trenger nye bilder til nettsiden, eller en video som forteller hvem dere er og hva dere gjør. Med over åtte år erfaring pluss utdanning vet jeg hva som funker og hva som ikke fungerer. 

Pumptrackbane i Mysen
Reklamefoto for Norviegroup dun dyner og sengetrekk

Hva vil du vise frem?

Har du en ide for en film som omhandler bedriften din? Eller kanskje dere lanserer en ny tjeneste/produkt som fortjener litt oppmerksomhet på nett? Da gleder jeg meg til å drikke kaffe med deg å høre på. På den måten kan vi planlegge og utføre lite eller stort prosjekt. Jeg er også så heldig å dele kontorer med Dalsgren som leverer kvalitet design og Digital assist som leverer nettsider. Så under samme tak finner du mye kompetanse som hjelper bedriften din med å lykkes. 

01

Fortell meg om ditt prosjekt

02

Du får et tilbud 

03

Produksjon starter, og drømmer blir til virkelighet!

Tjenester

Lage en annonse med film eller bilder?

Det er viktig å tenke på hvem vil du nå? Er kunden mest i lokalavisen, eller på sosiale medier? Dette er avgjørende for hvilken type medie du trenger. Skulle du ønske å få noen spørsmål svart angående dette, så ikke nøl med å ta kontakt. Jeg ønsker å se deg lykkes med annonseringen eller merkevarebygging av din bedrift!

Magasiner

Skal du annonsere i fagblader, eller lokalavisen? 
Husk å bruk egne bilder for best merkevarebygging.

Produkt og tjenester

Lansere nytt produkt eller løfte oppmerksomheten rundt en tjeneste som dere leverer?

Portretter

Ansattbilder forteller forbrukeren hvem de handler med, og gir dem et annsikt å forholde seg til. Profosjonelle bilder kan være avgjørende for intrykket kunden får. 

Annonser på sosiale medier

De mest økonomiske og lønnsomme annonsene gjøres på sosiale medier. Det er der kundene befinner seg. En god video som er skreddersydd til mobilformat er ofte en kjempe god investering!

Reklamefoto av dun for Norviegroup - Jonas Ingstad AS
Båt i solnedgang ved Son Kellox

Alt starter med en idé!

Fortell om din plan og hva jeg kan hjelpe deg med. Anbefaler deg å lage et ca. budsjett for produksjon på forhånd for å gjøre prosessen så rask som mulig. 

Selger du opplevelser, eller vil fortelle gode historier med bilder er det spennende å tenke litt annerledes. Vis den gode opplevelsen.

Reklame & livsstil

Den store dagen

Bryllup

Med over 8 år med brylluper i sekken kan jeg si at jeg har mye erfaring med lykkelige mennesker! Mitt tips når du skal velge fotograf er å være tidlig ute. Vi fotografer er noe av de første aktørene som blir booket. Send meg en mail hvis du ønsker å se om jeg har ledig deres dag. Gleder meg til å høre fra dere!

Få tilbud idag

Kontakt meg idag med din forespørsel, så kommer jeg tilbake til deg så fort som mulig. 

Kontor

Askimveien 932
1811 Askim
2 etg.