Velg en side

jonas, 28 år &
bryllupsfotograf

Fotorgaf, som holder til i Indre Østfold

Jonas heter jeg og er 28 år, bosatt i Askim- samme kommunen der du finner Østfoldbadet. I over åtte år har jeg drevet som bryllupsfotograf, iløpet av de årene har jeg hatt muligheten å bli med på mange nydelige brylluper. Der jeg har fanget øyeblikk jeg ikke kunne vært foruten. Den lykken og kjærligheten som finner sted de lørdagene gjennom sommeren er helt magisk. Skulle dere ønske å bruke meg som bryllupsfotograf, vær så snill ikke nøl med å ta kontakt.
Gleder meg til å snakke med dere!

Arbeid

Den store dagen <3

Det å finne den riktige bryllupsfotografen til deres store dag, er ikke den letteste oppgaven. Min anbefaling er å sammenlignde flere bryllupsfotografer å se hvordan bilder dere liker, samt er det den stilen dere liker? Det er ingen fasit på et bra og dårlig bilde, det er kun øyet som ser. Det viktigste for min del er at jeg ønsker å fange øyeblikkene som skjer, derfor vil du mest sannsynlig høre kamera mitt gå «brrrr» det er bare en bra ting. 

bryllup horten
bryllup horten

Priser

Fotopakker

Hver pakke inkluderer følgende:

  • Møte i forkant
  • Rettigheter for fri bruk av bilder
  • Høyopplsølige bilder klare for print og sosiale medier
  • Online galleri for bestilling av produkter hos norges beste trykkeri
  • Redigerte bilder klargjort innen 1-3 uker
Hender i været og feir kjærligheten utenfor kirken
bryllup horten millitær
Bryllupsfotografering på Halden festning med utsikt
Bryllupsfotografering med bil i bakgrunnen

Spørsmål

Ofte stillte spørsmål:

Hvor lang tid tar det før vi får bildene?

Som regel bruker jeg ikke lange stunden på å ha klar bildene deres. Jeg kan garantere ca 1 til 3 uker. Da vil bildene deres være klare og lastet opp i galleriet.

Hvordan betaler vi?

Det blir sendt ut en faktura etter fotograferingen. Når denne er betalt vil dere få tilgang på nedlastningslink på mail med bildene deres.

Hvorfor koster fotografering så mye?

Det har tatt lang tid for min del å komme dit jeg er i dag, rent fag messig. Med kostbare kameraer og utstyr, samt fremkomstmiddel som skal sikre at jeg kommer meg til seremonien i tide. Alt koster, det også for meg. Jeg prøver alltid å gi kundene mine mer enn de forestilte seg, slik at alle blir så fornøyde som mulig.

Kan du bli med til festlokalet å ta bilder av oss når vi ankommer, selv om vi velger pakke 2?

Klart jeg kan det! Eneste er at det blir et lite tillegg i prisen som vi blir enige om.

Fotograferer du i hele Norge?

Jeg bruker å holde meg rundt på østlandet, men om du ønsker meg lenger så ordner vi alltid det. Da må det påregnes et reisetillegg slik som mat evt. hotell hvis reiseveien er lang.

Trenger du mat hvis du skal fotografere oss hele dagen?

Jeg bruker å si det litt slik; uten mat og drikke duger fotografen ikke.
Hvis dere har booket meg inn for en heldagsfotografering så er jeg avhengig av å få i meg litt næring. Det blir mange timer å gå uten mat. Så ja, blir veldig takknemlig hvis jeg får en porsjon av dere.

Pleier du å sitte ved siden av gjestene under middagen?

Nei, jeg ønsker meg helst et lite hjørnet “for meg selv” der jeg kan jobbe litt med bildene som er tatt iløpet av dagen. For ofte bruker jeg å redigere et knippe bilder under selve kvelden. Som blir vist frem når det er tid for kaffe og kaker. Dette er noe svært mange brudepar liker, det skaper en ekstra liten hyggelig overraskelse under bryllupet. 

si hei

Når skal dere gifte dere?